Knowledge — Experience — Safety

Jag innehar FE(H) + TRE(H) PC-only och utför PC och OPC kontroller på Eurocopter EC120, EC130, AS350, samt Bell 206. Självklart kan vi även hjälpa till med skillandsutbildning PFT, line checks etc.

Adventure Media håller till strax utanför Sundsvall, men självklart utför vi uppdrag över hela Sverige, i mån av tid och planeringsmöjligheter.
Sedan våren 2018 flyger jag på Grönland på frilansbasis och finns därför tillgänglig för frilansuppdrag i norden under perioder då jag inte är på Grönland.

Med över 4400 flygtimmar och erfarenhet av allt från de högsta bergen i Sverige, de djupaste fjordarna i Norge till fartygsoperationer på isbrytare och hela Grönland som nytt arbetsområde så tycker jag mig stå på en stadig grund som pilot. Omfattande fjäll- och vintererfarenhet, med vardagen i den svåra terräng och det tuffa väder Grönland har att erbjuda har hjälp mig att utvecklas som pilot. Som kontrollant och instruktör vid inskolning av nya piloter, uppdragsträning, skillnads utbildning o.s.v. anstränger jag mig för att etablera en bättre säkerhetskultur och flygning med större marginaler inom de bolag där jag verkat.


Jag har loggat mer än 1000 flygtimmar som instruktör inom allt från grundskolning av nya piloter till hängandelast-utbilning och all möjlig annan uppdragsträning.

Jag finns tillgänglig som instruktör på frilansbasis för flygskolor som är intresserad.